Go Pro: 7 koraka do postajanja profesionalcem mrežnog marketinga, pregled

Eric Worre je profesionalni trener mrežnog marketinga koji putuje svijetom održavajući treninge i podučavajući marketinške stručnjake. Eric je bio izuzetno uspješan u nekoliko tvrtki. Poznat je po svojim video zapisima o treningu Go Pro na YouTubeu. Eric ima bogato iskustvo i izvrstan je komunikator. Knjiga je jasna i sažeta.

U ovoj knjizi detaljnije govori o vlastitoj priči i načinu na koji je radio kroz svoje borbe kako bi postao profesionalni mrežni prodavač i trener. Njegova je priča o borbi s kojom se može povezati većina mrežnih prodavača. Brzo prepoznaje probleme odbijanja i obeshrabrenja zbog kojih ljudi napuštaju posao.

Prema Ericu u ovom poslu, ono što profesionalca razlikuje od amatera je tendencija da amateri popuste malodušnosti i prekinu aktivnost u svom poslu kad uspjeh ne postignu brzo. Stručnjak, s druge strane, shvaća potrebu za obukom i učenjem novih vještina. Shvaćaju da započinjanje posla nije poput osvajanja lutrije. Stručnjak ima stav da ga se može naučiti i spreman je napraviti plan kako ići na daljinu.

Ovdje nije bilo ništa novo u vezi s vještinama pozivanja. Ovo su stare informacije koje je Worre objavio i ranije. Njegova metoda žurbe je stara školska taktika koja može odbiti potencijalnog klijenta, tko želi saznati više o tome tko si i što predstavljaš prije nego što će reći da ako pogleda.

To nije sveobuhvatna knjiga jer ne obrađuje opširno razna uobičajena pitanja poput postupanja s prigovorima ili odbijanjem koje pojedinca muče. Kaže da morate postati ravnodušni prema odbijanju i za godinu dana možete postati profesionalac, ne otkrivajući točno kako.

Pronašao sam klasik Marka Yarnella, Vaša prva godina u mrežnom marketingu korisnije jer Yarnell to naziva igrom brojeva, dok se Worre toga dotiče samo kratko. U stvari, tek iskustvom približavanja mnogim, mnogim, mnogim ljudima čovjek postaje ravnodušan na odbijanje. A za početnike ti brojevi mogu biti daleko veći od 250 koji su na vašem toplom tržištu. Mnogi odustanu prije te točke. Zašto jednostavno ne reći, ovo je posao od 3%, čak i za profesionalce.

Štoviše, Idite u Pro 7 koraka kako biste postali stručnjak za mrežni marketing je vrijedna knjiga za nekoga novog u NWM industriji.