Trebate li se usredotočiti na zapošljavanje ili privlačenje kupaca u mrežni marketing?

Kada započnete s mrežnim marketingom, moglo bi vas biti lako svladati. U ovom ću članku odgovoriti na pitanje: “Trebate li se usredotočiti na zapošljavanje ili privlačenje kupaca u mrežni marketing?”

Potrebni su vam kupci i novačenje, ali regrutiranje će vas odvesti na sljedeću razinu. Ako je vaš cilj doći do sljedećeg ranga u vašoj tvrtki, morate biti sigurni da ste usredotočeni na regrutni dio svog poslovanja. Vaša vam je linija možda čak rekla koliko ljudi trebate da biste se pridružili da biste došli do sljedećeg ranga u vašoj tvrtki.

Prođite kroz velike brojeve

Nećete moći doći do svojih ciljeva polako prolazeći kroz brojeve. Morate biti sigurni da prolazite kroz velike brojeve kada želite dobiti brojeve za zapošljavanje koje želite. Ne samo da će vam prolazak kroz veliki broj omogućiti brži pristup ljudima do kojih trebate doći, već će vam pomoći i da iskusite zamah u timu. Kad dobijete zamah u svom timu, ovo će vam omogućiti da prijeđete na sljedeću razinu.

Regrutiranje je samo onoliko teško koliko vam je teško. Ako mislite da je teško, bit će teško. Dok zapošljavate, prirodno ćete stjecati kupce, pa se nemojte bojati dati neke uzorke potencijalnim klijentima jer oni možda još nisu spremni za pridruživanje, ali mogli bi postati kupac.