Pregled Ann Sieg – 7 velikih laži mrežnog marketinga

Ako želite saznati više o mrežnom marketingu, vjerojatno ste pogledali proizvode koje nude “gurui”. Problem je što vam gotovo svi ovi proizvodi pružaju potpuno iste podatke. Ann Sieg nudi vam jedinstveni proizvod koji se izdvaja od ostalih, a ovaj će pregled Ann Sieg ispitati njezinu e-knjigu 7 velikih laži mrežnog marketinga

Jedna od prvih stvari koje ćete naučiti o Ann Sieg jest da ona razumije da se industrija prekovremeno mijenja, pa taktike koje su djelovale prije 10 godina vjerojatno više neće funkcionirati. Njena knjiga, 7 velikih laži marketinga, ispituje uobičajene zablude u industriji i govori vam istinu o tome.

Pa, koji su 7 laži navedeni u njezinoj knjizi? Laži su: svatko je vaša perspektiva, mi ćemo izgraditi vaše poslovanje za vas, svatko to može učiniti, to je provjereni sustav, ovo zapravo nije prodaja i samo dijelimo proizvode s drugim ljudima, imamo najbolji proizvod, a vi jednostavno nemaju dovoljno vjerovanja.

Ova knjiga i laži o kojima govori pomoći će vam da otvorite svoj um o marketingu. Naučit ćete puno o marketingu i to je korisno bez obzira bavite li se mrežnim marketingom ili ne. Laži su prisutne i u drugim poduzećima i pomoći će svima u poslovnom svijetu da poboljšaju način na koji upravljaju svojim poslom.

Ova knjiga može biti vrlo učinkovit način za poboljšanje šansi za uspjeh u marketinškom poslu. Naučit ćete stvari koje vjerojatno nikada niste znali o svijetu mrežnog marketinga, a naučit će vas novom načinu zarade, što je krajnje mjerilo uspjeha.

Ann Sieg napisala je knjigu koja otkriva laži marketinškog poslovanja. Zablude o kojima raspravlja pomoći će vam da saznate što nije u redu s poslovanjem i kako možete poboljšati svoje poslovanje kako bi bilo učinkovitije. Za one koji žele biti uspješni u mrežnom marketingu, ova će vam knjiga pomoći!

7 velikih laži marketinga izvrsna je knjiga koju je napisao vođa u zajednici mrežnog marketinga. Za razliku od drugih knjiga koje raspravljaju o istim strategijama koje postoje godinama, Ann Sieg govori o lažima koje su česte u poslu mrežnog marketinga. Dakle, sada ste pročitali recenziju Ann Sieg, preostaje vam samo odlučiti je li knjiga prava za vas.