Kako biti nezaustavljiv u mrežnom marketingu

Prije početka!

Dok proučavate svaku riječ ovog članka, iznenadit ćete se onome što možete naučiti o Javnom govoru kao mrežnom marketingu, čak i ako nikada prije niste nastupali na pozornici.

Ne bi li bilo nevjerojatno da vas pozovu da govorite na svakom globalnom događaju koji vaša tvrtka planira organizirati za nadolazeću godinu i posjetite više nevjerojatnih mjesta širom svijeta? Ne bi li ovo pomoglo proširiti vašu mrežu, naučiti vas puno više o vašoj tvrtki i ljudima u njoj, ostvariti veću prodaju i najvažnije uživati ​​u svom vremenu i zabaviti se besplatno?

Zašto je to tako presudno?

To vjerojatno već znate; ali zašto svladavanje vještine javnog nastupa igra glavno pravilo u oblikovanju vaše budućnosti kao mrežnog marketinškog stručnjaka? Zašto je to toliko presudno za vaš uspjeh?

Ovdje mogu navesti mnoge prednosti, ali glavne mogu biti:

– Pozicionirajte se kao lidera u svojoj tvrtki

– Postanite idi osobi. Stručnjak koji ima odgovor na svako pitanje

– Pokrenite svoju financijsku igru ​​”Tip na pozornici je tip koji zarađuje najviše novca u sobi”

– Vrijeme pozornice je vrijeme zlata

– Izgradite jak tim, jer kad jednom izađete na scenu; svaki potencijalni potencijalni klijent želi biti u vašem timu

– Priznajte se i počnite govoriti na međunarodnim događanjima i konvencijama vaše tvrtke

Počinjete li uviđati kako je svladavanje vještine javnog govora očito imperativ vašeg uspjeha kao mrežnog marketinškog stručnjaka?

“Zašto se cijeli život trudiš uklopiti; kad si rođen da se ističeš”

Imperativna vještina

Kroz svoje iskustvo profesionalnog mrežnog marketinga i javnog govornika, a prije toga kao inženjera i vlasnika tvrtke, vidio sam mnoge vlasnike tvrtki, inženjere i marketinške stručnjake koji imaju sve vještine potrebne da postanu milijunaši i lideri u svom području, ne radeći to.

Oni su samo jedna prezentacija, samo jedna jedina prezentacija koja podiže bogatstvo, karijeru i čitav život na višu razinu, a opet to ne rade.

Obično zato što imaju svaku vještinu koja im je potrebna za uspjeh, ali još uvijek im nedostaje najvažnija: javni govor pred suradnicima, podređenima, članovima tima ili čak prijateljima.

Da vas pitam, govorite li? Da, siguran sam da znate? U REDU! Čestitam na pola ste puta. Sada, sve što trebamo učiniti je da vas nagovorimo u javnosti! jednostavno. Lako je, ali ipak ne pokušavajte to učiniti sami, tada će to postati lako kao jesti juhu vilicom.

Govoriti u javnosti je umjetnost. Bez obzira je li skupina mala ili velika, mnogima je taj proces potpuno neodoljiv. Kao što kaže poznata šala Jerryja Seinfelda, “Ako morate biti na sprovodu, radije ćete biti u kovčegu nego da govorite hvalospjev”

Smiješno, ali nije istina, potpuno se ne slažem s Jerryjem “iako ga volim”. To jednostavno nije istina, javni nastup je zapravo puno jednostavniji od ovog.

Što ti zapravo treba?

Da, trebate:

1- Pravi trening na kojem možete naučiti prave vještine svjetske klase u govorništvu

2- Pomoć i mentorstvo za učinkovite i bezobzirne povratne informacije koje će profesionalnog govornika isklesati od onog novaka u kojem ste trenutno zarobljeni

3- Pripremite se i uvježbajte, pripremite i uvježbajte, a zatim pripremite i uvježbajte

4- Snažno zašto. A Zašto; dovoljno snažna da podnesete dostavu bez obzira na to s čime “malo” u vašoj glavi bruji

5- Duh davanja, davanja, davanja i uvijek davanja, i nikada ne tražite nešto zauzvrat.

Što uopće ne treba?

Ne, ne trebaš:

1- Da se sjetite svega što imate za reći

2- Zamisliti svu svoju publiku golom kako biste se riješili straha

3- Da platite bogatstvo da naučite ovu vještinu s kojom ste rođeni, ali ste se nekako zakopali u sebi

4- Biti glavni trener NLP-a, specijalist za govor tijela ili glavni hipnotizer “Ovaj me nasmiješi”

5- Ne trebaju vam Power Point dijapozitivi svaki put kad držite prezentaciju

To je sve što stvarno radite i ne trebate.

Pomoć je dostupna, iskoristite je!

Bio sam na istom mjestu gdje ste i vi bili prije nešto više od godinu dana i danas sam postao međunarodni govornik. Jednostavno zato što sam slušala svog mentora i usredotočila se samo na ono što trebam dok sam odbacivala sve što mi nije potrebno. Čineći to, uspio sam čak postati nagrađivani govornik, certificirani trener i mentor za javni nastup i započeti mentorstvo govornika početnika.

Ako sam to učinio, vi to apsolutno možete učiniti i bit će mi drago pomoći. Počnite poboljšavati svoj javni nastup i postanite pamet u javnom govorništvu koji ste oduvijek željeli biti kraći nego što ste ikada zamišljali. Počnite odmah, jer:

“Jedino je vrijeme SADA! To je ono što ste prije sekunde nazvali Budućnost, a što ćete od sada zvati Prošlost.”