Препоръчан софтуер за управление на Arena

Когато остане малко повече от месец, за да въведете данните за хиляди плюс отглеждащи говеда говеда в непостоянна софтуерна програма за разпространение, създадена от добронамерени доброволци; последното нещо, което някой трябва да прави, е да търси заместващ софтуер. Тъй като обаче всяко събитие / секретар или продуцент знае, че понякога това е спасителният пояс, който е необходим, за да свършите работата.

Подготовката на всички необходими данни, съчетана с балансиране на шоу с три четвърти милиона долара през шестте седмици преди началото му, би трябвало да е достатъчна. Хвърлянето на нова част от софтуера, за да се учи и овладее, най-малкото ще се счита за нелепо. Производителите сметнаха, че това е необходимо с оглед на историята на несъответствия в използваната в момента програма.

С тригодишна препоръка в ръка и с много малко проверки на заден план, софтуерът за управление на Arena стана избраната спасителна линия. Софтуерът беше закупен, зареден на компютрите, играеше се около ден и след това нашият екип отиде на работа. Групата за поддръжка на KCI беше там, денем и нощем, за да помогне с кривата на обучение и всякакви проблеми, които се представиха. Нашият екип бързо разбра, че новата лесна за употреба софтуерна програма, за която сме рискували, ще бъде нашият постоянен избор за бъдещи събития. Шоуто беше успешно. Продуцентите и състезателите бяха доволни. Всичко беше добре в нашия свят!

Минаха много години от тези кратки шест седмици, когато нашата група се запозна със софтуера за управление на Arena. Програмата все още осигурява лесен за използване формат, който има таланта да създава минимални данни в сферите на отчетите. От родео до събития за отглеждане на едър рогат добитък, продуктът продължава да изумява нашия екип със способността си да се представя на и извън арената.