Нов хардуер за двусгъваеми врати с плъзгащ се летящ екран – страхотни летни нощи без ухапването от Mossie

Създаване на системи за Windows и врати

Centor Architectural започва в Бризбейн, Австралия през 1951 г. с мисия да създаде най-доброто проследяване на плъзгащите се врати. Петдесет години по-късно, огромният набор от превъзходен хардуер за плъзгащи се врати, предлаган от Centor, е без паралел по отношение на качество, функционалност и надеждност. Иронията е, че в днешно време системите с плъзгащи се врати не са това, с което Centor Architectural е най-известен!

Присъединяването на икони като прозорци на прозорци, проследяващи се плъзгащи се врати и жалузи в общия език на интелигентния дизайн, сгъваемите прозорци и врати са тук, за да останат. Търсенето на тези модерни класики може само да се увеличи, тъй като все повече хора изпитват своята гъвкавост, трансформираща пространството. Еволюирали в продължение на много години и непрекъснато усъвършенствани от компания, отзивчива към архитекти и дизайнери, заинтересовани да направят трайно впечатление, двойните хардуерни системи на Centor Architectural са предложение в дългосрочен план. Те са задали стандарта за функционални, безпроблемни преходи между вътрешни и външни пространства и по пътя са променили облика на съвременния дизайн!

Търсенето на заключващи механизми, мебели за врати и скрининг срещу насекоми, които съответстват на качеството и функцията на сгъваемите и плъзгащи се системи за прозорци и врати на Centor, напоследък е показал иновативния подход на Centor към допълващи се области на дизайна на прозорци и врати. Стилната гама на Centor монтирани вградени болтове са идеалното решение за закрепване и закрепване на сгъваеми или плъзгащи се прозорци и врати, докато редица мебели и брави за врати осигуряват последователно изпълнение на Centor и завършване през целия проект. Готовите системи за прагове на вратите означават пълна увереност при определяне на двойно сгъваеми врати в открити приложения, докато първият в света екран за врати на насекомите на Centor е революция в елиминирането на неприятните летящи вредители, без да се налага компромис със стила.