Съвети за избор на хардуер на шкафа

Ако инсталирате Нови шкафове и плотове, или ако пренастройвате старите си шкафове и плотове, едно нещо, което може да искате да преосмислите, е хардуерът на вашия шкаф.

Едно нещо, което винаги се пренебрегва, е кухненският хардуер, вашите копчета и дръпвания, макар и малки, оказват огромно влияние върху цялостния визуален ефект на вашите кухни. Има няколко съвета, които искате да имате предвид при избора на хардуер на вашия кухненски шкаф.

Цвят: Цветът сам или хардуерът на вашия шкаф може да команди присъствие в стая или да се слее в елегантност. Има много цветове, от които можете да избирате, в зависимост от това от кого получавате копчетата и дърпате. Най-често срещаните цветове за шкафовете са черен / кован, полирана стомана, полирана стомана, месинг, мед. Има много повече цветове за избор, които също не са изброени тук.

Стил: Стилът, който сте избрали за вашите шкафове, трябва да се отрази в хардуера на вашия шкаф. ако изберете опростен дизайн, може да искате да изберете и опростен дизайн. Може да не искате да поставите ръчно кован келтски възел върху дизайн, който е по-скоро викториански дизайн. Стиловете са трудни за изброяване, има толкова много и те винаги се променят.

Имате хиляди опции, от които можете да избирате, не просто се съгласявайте какво МОЖЕ да изглежда добре или какво може да има дилърът на склад, но се уверете, че вашият хардуер съвпада не само с вашите стилове на шкафа, но и с останалите елементи на вашите кухни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *