Ръководство за Dell Latitude 7390: Конвертируем лаптоп / таблет със страхотен хардуер и добри опции

Този нов Latitude 2-в-1 е 13-инчов ноутбук от бизнес класа за професионалисти, които искат както мощност, така и мобилност. Той разполага с 360-градусова панта, клавиатура, тъчпад и 13,3-инчов Full HD дисплей. Конструкцията на Dell Latitude 7390 е с висок калибър, тъй като е изградена с качествени материали като магнезиева сплав. Около страните има един HDMI 1.4 порт, два Thunderbolt 3 / USB Type-C порта и два USB 3.1 порта.

Със своето начално тегло от 2,59 фунта, той тежи повече от типичен таблет поради прикрепената клавиатура. Това обаче е добре изградена клавиатура, която е лесна и удобна за писане. Неговият конвертируем стил позволява на потребителя да го сгъне и да го използва в режим палатка. Предлага и поддръжка за цифрова писалка (по избор). Както бе споменато по-горе, дисплеят се предлага като Full HD. Този сензорен екран има разделителна способност 1920 x 1080.

Що се отнася до твърдия диск, 7390 се предлага с M.2GB SATA SSD с поне 256GB място за съхранение. Този капацитет може да достигне до 1TB в зависимост от начина на персонализиране на лаптопа. SSD устройствата са по-тихи и по-бързи от стандартните твърди дискове.

Другият хардуер и компоненти на Dell Latitude 7390 включват:

• 7-мо поколение или 8-мо поколение процесор Intel Core, съответно i5 или i7

• DDR4 2400 SDRAM памет – един DIMM слот, до 16GB

• Intel HD Graphics или UHD графика (620)

• 42-Whr призматична батерия / ExpressCharge способна ИЛИ 60-Whr дълъг жизнен цикъл

• 10/100/1000 Gigabit Ethernet и WLAN технология с Bluetooth 4.1

В зависимост от това коя батерия е инсталирана, машината може да издържи до 19 часа изключена или дори до 32 часа, когато се използва Dell Power Companion!

Мултимедийни функции на Dell Latitude 7390

Този бизнес конвертируем ноутбук се предлага с функции за сигурност като TPM 2.0 FIPS (140-2) сертифициране и TCG сертифициране. Някои от опциите, които потребителите могат да конфигурират, включват четец на пръстови отпечатъци и водещо в индустрията криптиране. Опциите за докинг включват Thunderbolt Dock TB16 и Dell Dock WD15.

Dell Latitude 7390 има добър мултимедиен хардуер: висококачествени високоговорители, комбиниран жак за слушалки и микрофон и масивни микрофони, предназначени за намаляване на шума. Потребителите могат да изберат HD или IR камера, която да бъде вградена в дисплея.

Инсталирането и актуализирането на лаптопите Dell е много лесно, а инструментите на Client Command Suite помагат за опростяване на процеса на управление.

Всеки собственик на малък бизнес или професионалист, който търси универсално, издръжливо устройство 2 в 1, трябва да обмисли Dell Latitude 7390. Свръхдългият му живот на батерията го прави особено задължителен ноутбук.

Отстъпките на Dell не са трудни за достигане. Всъщност те са редовно достъпни и са много полезни при онлайн покупката на лаптопи. Всичко, което онлайн купувачът трябва да направи, е да въведе Dell Latitude 7390 промоционален код или оферта за купон в количката и спечелете огромни спестявания!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *