Как да поправя 0x0eedfade "Неизвестно софтуерно изключение" Грешка на вашия компютър

The 0x0eedfade грешка е голям проблем за много компютри с Windows, които непрекъснато показват съобщението, когато не могат да обработят правилно софтуера или настройките, които са във вашата система. Проблемът с тази грешка е по-специално, че вашият компютър ще се опита да прочете различните файлове, необходими за стартиране на вашия софтуер, но по някакъв начин ще има проблем, който ще му попречи да може правилно да обработва настройките. Ако установите, че този проблем се показва непрекъснато във вашата система, можете да го поправите, като използвате инструментите и методите, които ще поправят някой от проблемите, които вашият компютър може да има.

Тази грешка се дължи основно на това, че „софтуерът“ (обикновено Internet Explorer) на вашия компютър е нечетим и не може да се зареди. Проблемът, който виждате, вероятно ще се покаже в този формат:

  • „Изключението неизвестно софтуерно изключение (0x0eedfade) възникна в приложението на място 0x7c812a5b“

Конкретната причина за тази грешка е, че ще има някакъв проблем с програмата, която се опитвате да заредите. Най-често срещаният проблем е, че “Internet Explorer” ще има приставки на трети страни, които не се зареждат правилно. За да разрешите проблема, първо трябва да деактивирате някой от приставките на трети страни, които вашето приложение Internet Explorer може да има, както и след това да отстраните всички потенциални проблеми на самата система Windows.

Начинът за разрешаване на тази грешка е първо да се уверите, че Internet Explorer няма добавки на трети страни, които създават проблеми. За да направите това, трябва да кликнете върху „Отворете IE> Инструменти> Опции за интернет> Раздел Разширени> Махнете отметката от„ Активиране на разширения на браузъра на трети страни (Изискване за рестартиране) “. Това ще ви позволи да заредите Internet Explorer без други софтуерни програми, които да го нарушат или повредят, което трябва да спре грешката 0x0eedfade в повечето системи. На всичкото отгоре също се препоръчва да поправите инсталацията на Windows, като я актуализирате и след това преинсталирате всички други програми, които може да причиняват грешки.

Препоръчва се също да използвате програма за “почистване на системния регистър”, за да сканирате през компютъра си и да отстраните всеки от потенциалните проблеми, които може да имате и с базата данни на системния регистър на вашата система. Базата данни на системния регистър е голямо централно съхранение, което съхранява всички файлове, настройки и информация, които компютърът ви ще използва, и се използва от Windows, за да помогне за зареждането на всичко от иконите на работния плот до запазените ви пароли. Една от най-честите причини за грешката 0x0eedfade всъщност е повреждането и повреждането на системния регистър, което пречи на системата ви да може правилно да чете файловете, които трябва да стартира. За да сте сигурни, че това не е проблем, трябва да поправите всички потенциални грешки в системния регистър, които имате на вашия компютър, като изтеглите, инсталирате и стартирате приложение за почистване на системния регистър.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *